EN
AVRUPA İKİNCİSİ SPORCUDAN ASKER SELAMI
15 Kasım 2019

AVRUPA İKİNCİSİ SPORCUDAN ASKER SELAMI

           

Melikgazi Belediyesi, MELMEK Taekwondo Sporcusu Türkan Teke, 11-12 Kasım tarihlerinde Antalya’da yapılan İşitme Engelliler Deaf Olimpik Avrupa Şampiyonası'nda ikinci oldu.

Alınan sonuçlardan sonra büyük sevinç yaşayan Türkan Teke, salonda asker selamı vererek, kahraman Mehmetçiğe desteklerini gösterdi.

Büyük bir başarıya imza atarak Avrupa ikincisi olan Türkan Teke’yi kutlayan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu,  “Taekwondo İşitme Engelliler Deaf Olimpik Avrupa Şampiyonası 11 - 12 Kasım 2019 tarihleri arasında Antalya’da yapıldı.
Müsabakalara Türkiye'yi temsilen katılan Kayserili MELMEK sporcumuz Türkan Teke büyük bir başarıya imza atarak Avrupa ikinciliği elde etti. Kayseri olarak başarılı sporcumuz sayesinde taekwondo tarihinde poomse dalında Avrupa ikincisi çıkartarak bir ilke daha imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Melikgazi Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcuların yanındayız Avrupa Şampiyonası’ndan ikincilik elde ederek Gümüş madalyanın sahibi olan sporcu ve antrenörlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Kayserimize ve ülkemize hayırlı olsun.” dedi.

2021 Kayseri MELİKGAZİ Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır.