EN
ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ OLUŞTURULDU
03 Temmuz 2019

“Daha etkin ve verimli hizmet için ihtisaslaşmış birimler tahsis ediyoruz. Bu amaç ile ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ oluşturuldu”

 

          Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, 1989 yılında kurulan Melikgazi Belediyesinin bugün barındırdığı nüfus ile 53 il merkezinden daha büyük olduğunu yaptığı yatırım ve hizmetler ile örnek ve referans belediye olarak gösterildiğini söyledi.

 

          Belediye çalışmaları ile 2023 yılını; hedeflediklerini gerçekleştirmek için planlı ve akılcı aynı zamanda teknolojiyi kullanarak şehircilik hizmeti sergilediklerini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, etkin, verimli ve profesyonel bir kadro ile 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet verdiklerini kaydetti.

 

          Kamu hizmetlerinin süreklilik ve zamanında yapılmasının büyük önemi bulunduğunu ifade eden Başkan Mustafa Palancıoğlu “Melikgazi ilçesi her geçen gün sürekli olarak planlı bir şekilde büyümekte ve gelişmektedir. Kayseri ilinin yarısına hizmet verilmektedir. Bu başarı etkin, verimli ve konusunda uzman kadrosu ile gerçekleştirilmektedir. Ayrıca çalışmalarda kadro da ihtisaslaşmaya önem verilmektedir. Bu amaç ile konusunda uzmanların çalışacağı yeni birimler tahsis edilmektedir.  Araştırma ve Gelişme Müdürlüğü tahsis edilerek belediye ve kamu mallarını daha etkin verimli kullanımı, hizmetlerde kaliteye artırıcı, mal ve hizmetlerin tasarruflu ve rasyonel kullanımı ve daha ekonomik hizmet sunulması amaçlanmıştır. dedi.

 

          Başkan Palancıoğlu, barındırdığı nüfusu, iş hacmi, istihdamı, ekonomisi, üretim alanları ve bölgesel yapılanması ile Melikgazi ilçesinin Türkiye’nin ilk 15 ilçe içerisinde yer aldığını sözlerine ekledi.

2021 Kayseri MELİKGAZİ Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır.