'ALO KURBANIM KAÇTI' BAYRAMDA ÇALIŞTI
15 Ağustos 2019

'ALO KURBANIM KAÇTI'

BAYRAMDA ÇALIŞTI

Melikgazi Belediyesi’nin, Kurban Bayramı'nda kurbanlıkları kaçan vatandaşlar için hizmet verdiği 'Alo Kurbanım Kaçtı” hattına iki kişi başvurdu. Kaçan 4 boğa ise ekipler tarafından yakalanarak sahiplerine teslim edildi.

Melikgazi Belediyesi’nin bayram boyunca 'Alo Kurbanım Kaçtı” hizmeti ile yardım isteyen vatandaşlara özel ekiple hizmet verdiğini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Ekiplerimiz kurban sahiplerinin elinden kaçarak caddelerde başıboş dolaşan ve çevreye tehlike saçan kurbanlıkları yakalayarak, bayram boyunca firar olaylarına karşı teyakkuzdaydı. Kurulan iki ayrı özel ekip ile kaçan hayvanlar havalı tüfekle ilaçlı iğne atmak suretiyle etkisiz hale getirildi. Bu şeklide yakalanan ve etkisiz hale getirilen 4 boğa sahiplerine teslim edildi. Birlik ve uyum içerisinde, pazarlarda olsun, kurban kesim yerlerinde olsun bir sıkıntı yaşamadan bayramımızı geçirdik. Mesai arkadaşlarıma çalışmaları için teşekkür ederim.” diye konuştu.