82. YILINDA SAYGI İLE ANIYORUZ
09 Kasım 2020

82. YILINDA SAYGI İLE ANIYORUZ

Melikgazi Belediyesi Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu,  Cumhuriyet'in kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 82. yılında bir kez daha saygı ve sevgi ile andıklarını söyledi.

Kurtuluşu Savaşı'nın eşsiz komutanı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet ve saygı ile andığını belirten Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, Atatürk’ün emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti'nin sonsuza dek yaşayacağı, Türk milletinin Cumhuriyeti sahiplendiği ve özüne işlediğini, hedeflenen değerlerin tek tek yerine getirildiğini kaydetti.

Sözde değil özde değerler ve çalışmaları ile her zaman Türkiye Cumhuriyeti'nin ve onun değerlerini sahipleneceklerini ifade eden Başkan Dr. Palancıoğlu, yüce Türk milletinin bu kararlığını 15 Temmuz ihanetinde en güzel şekilde gösterdiğini sözlerine ekledi.