EN
'' MİMAR SİNAN KONULU TİYATRO GÖSTERİMİNE DAVETLİSİNİZ ''
08 Nisan 2019

Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu

“Mimar Sinan konulu tiyatro

gösterimine davetlisiniz”

 

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Mimar Sinan Anma Haftası etkinlikleri çerçevesinde hazırlanan tek perdelik “BEN SİNAN” isimli tiyatro gösterimine herkesin davetli olduğunu söyledi.

Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Sitesinde  gerçekleştirilecek olan Tiyatro gösterimi ile Sinan’ın özel yaşamından ve eserlerinden kesitler sunulucağını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, 10 Nisan 2019 günü saat;19.30 ‘da gerçekleştirilecek olan Tiyatro gösteriminin Büyükşehir öncülüğünde Melikgazi Belediyesi ile Erciyes Üniversitesi paydaşlığında gerçekleştirildiğini kaydetti.

Mimar Sinan’nın müze haline getirilen evinin aslında dünya kültür mirası içerisinde olduğunu ifade eden Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu “Yaşamı içerisinde 360 civarında eseri gerçekleştiren ayrıca bir o kadar da eserin yapılmasına öncülük eden Mimar Sinan’nın bu tür etkinlikler ile anılmasının gelecek kuşaklara aktarılması açısından önemlidir. Bu tür etkinlikler ile de birey olarak sosyalleşmek ve kültürlerini zenginleştirmek istiyoruz. “BEN SİNAN” isimli tiyatro gösterimine halkımız davetlidir”

 

 

2021 Kayseri MELİKGAZİ Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır.