EN
'' KAYSERİ BASINI MELİKGAZİ'DE BİRLEŞİYOR ''
08 Temmuz 2019

Başkan Dr. Palancıoğlu,

"Kayseri Basını Melikgazi de

birleşiyor, buluşuyor”

 

 Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Kayseri basın camiasında görev yapan medya çalışanların Melikgazi’de birleşecekleri, buluşacakları ve yaşayacaklarını söyledi.

Kayseri Gazeteciler Yapı Kooperatif alanın Melikgazi İlçe sınarları içerisinde bulunduğu hatırlatan Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu "Kayseri Gazeteciler Yapı Kooperatifine ait Tavlusun Mahallesindeki arsaların TOKİ tarafından inşaatlarına başlaması ile Kayseri medyası Melikgazi buluşacak, birleşecek ve yaşayacak. Dolayısı ile Kayseri Medyasının kalbi Melikgazi’de atacak. Melikgazi Belediyesi Bölge şehri Kayseri’nin lokomotifidir. Sanayi merkezi, bankacılık, ticaret ve esnaf siteleri Melikgazi’de yer almaktadır. Alış veriş ve Kapalı çarşı ve kale ve önemli tarihi yapılar Melikgazi’dedir. Erciyes Kış sporları merkezi, bağ ve sayfiye alanları Melikgazi’dedir. Bundan böyle Basının kalbide Melikgazi’de olacaktır"  dedi.

Melikgazi’nin her zaman güzelliği ve huzuru bağrında yaşattığını ifade eden Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Medya çalışanlarına şimdiden kooperatif evlerinin hayırlı olması temennisinde bulunduğunu sözlerine ekledi.

 

2021 Kayseri MELİKGAZİ Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır.