EN
'' GENÇLER İÇİN ÖZEL, TEKNOLOJİ ATÖLYESİ, TEKNOLOJİ LİSESİ, GÖRSEL SANATLAR ATÖLYESİ, AKIL KÜPÜ ÇALIŞMA İSTASYONU, HAVACILIK LİSESİ GİBİ HİZMETLERİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ ''
15 Nisan 2019

Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu

“Gençler için özel, Teknoloji Atölyesi, Teknoloji Lisesi, Görsel Sanatlar Atölyesi, Akıl Küpü Çalışma İstasyonu, Havacılık Lisesi gibi hizmetleri gerçekleştireceğiz“

 

Türkiye Gençlik Vakfı Kayseri İl Temsilcisi Murat Tuna, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu’nu ziyaretlerinde seçilmesinden dolayı tebrik ederek ‘Hayırlı Olsun’ temennisinde bulundu.

 GÖNÜL Belediyeciğini, HİZMET Belediyeciği ile birleştiren Kayseri belediyelerin takdir topladığını ve bunun sandığa yansıdığını belirten Türkiye Gençlik Vakfı Kayseri İl Temsilcisi Murat Tuna “Melikgazi Belediyesi kültür, sanat, spor ve eğitim çalışma ve hizmetlerinde gençleri her zaman önemsemiş ve değer vermiştir. Günü birlik değil geleceğe yatırım için genç nesil ile birçok çalışmasına ortak etmiş ve beraber projeler üretmiştir“ dedi.

Türkiye Gençlik Vakfı Kayseri İl Temsilcisi Murat Tuna’nın ziyaretlerinden son derece memnun kaldığını ve anlamlı bulduğunu belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu“Melikgazi için REFERANS PROJELER içinde Gençler için özel, Teknoloji Atölyesi, Teknoloji Lisesi, Görsel Sanatlar Atölyesi, Akıl Küpü Çalışma İstasyonu, Havacılık Lisesi gibi yatırımlar bulunmaktadır. Bu da bizim gençlere verdiğimiz önemin, öncülüğün ve değerin bir ifadesidir. Bu yatırımları gerçekleştirirken gençlerimiz ile birlikte çalışarak bir bakıma yatırımlara sahiplenmelerini  sağlayacağız” dedi.

2021 Kayseri MELİKGAZİ Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır.