Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç

“Melikgazi İmar Müdürlüğü'nde

Hafta Sonu Ve Gece Mesaisi”

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Memduh Büyükkılıç, İmar Müdürlüğü’nün hafta sonu ve gece mesaisi yaparak İmar planlarındaki uygulamalarda vatandaş, müteahhit ve arsa sahiplerinin mağduriyetini önlemek amacı ile çalışma yaptığını söyledi.

İmar Planlama çalışmasını çok önemsediklerini ve çünkü planlı yapılaşmanın ilk şartının imar planlarındaki uygulamaların yerine getirilmesi gerektiğini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç “Kentleşme sürecinde imar planları çok önemlidir. Çünkü bir şehir planlanırken geleceğe ve nüfusun yoğunluğuna göre planlanmaktadır. Bunun dışında yapılacak uygulamalar gecekondulaşmaya, plansız yapılanmaya yol açar. Bu açıdan ekiplerimiz tam kadro çalışmaktadırlar. Bunun için hafta sonu ve gece mesai yaparak firmaların ve proje müelliflerinin ruhsat dosyalarının yetişmesi için İmar Müdürlüğümüzde çalışan personelimiz tarafından  uygulamaları değerlendirdiler. Ayrıca İmar Barışı için başvurularda yardımcı oldular” dedi.

Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Memduh Büyükkılıç, Gelişen güzelleşen şehrimizin cazibe merkezi Melikgazi de projelerimizin tasdikleri ile ilgili yoğun talep üzerine çalışma yapıldığını ve bundan dolayı fedakar gayretli iyi niyetli Melikgazi İmar Müdürlüğü ekibine teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.